Yksityisyyden suoja (tietosuojaseloste)

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 23.4.2021. Viimeisin muutos 6.5.2021.

 

 

1. Rekisterinpitäjä


Kero Outdoors Oy, Y-tunnus 3204605-4, Suomuuraintie 24, 67400 Kokkola. Tämän palvelun osalta voit olla yhteydessä rekisterinpitäjään sähköpostilla: asiakaspalvelu@kerohammocks.com.

 


2. Mitä tietoja käsittelemme?


Käsittelemme seuraavia tietoja verkkokauppa-palvelussa:

koko nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero

Asiakkuuteen liittyvät tiedot, esimerkiksi Asiakasnumero

Tiedot ostoista, tilauksista, toimituksista ja palautuksista

 

 

3. Missä tarkoituksissa henkilötietojasi käsitellään?


Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voisimme tarjota sinulle sopimusehtojen mukaiset palvelut. Käytämme tietojasi asiakassuhteen hoitamiseen, verkkokauppatilausten ja -toimitusten järjestämiseen sekä asiakasyhteydenpitoon. Voimme ennen uuden tilauksen hyväksymistä tarkistaa, ettei asiakkaalla ole maksamattomia erääntyneitä laskuja aikaisemmilta tilauksilta. Henkilötietoja voidaan myös käyttää kirjanpidossa, laskutuksessa ja tilintarkastuksessa; maksutositteita, hallinnollisia ja juridisia kysymyksiä varten; palveluidemme, verkkosivujemme ja verkkosivujemme käytettävyyden parantamiseen tähtäävissä tilasto- ja markkinointianalyyseissä; järjestelmiemme kehityksessä ja kunnossapidossa; sekä asiakastutkimuksia varten.Katsomme, että meillä on asiakassuhteeseen perustuva oikeutettu etu käsitellä antamiasi tietoja, jotta voimme tarjota sinulle haluamasi palvelut, vastata sinulle asiakaspalvelussamme ja tarjota sinulle palveluita.

 


4. Säilytysaika


Asiakkaan henkilötiedot tullaan poistamaan/anonymisoimaan, kun niitä ei enää tarvita tai ellemme lain mukaan ole velvollinen säilyttämään tietoja pidempään. Päättyneen asiakassuhteen jälkeen arvioimme henkilötietojen jatkokäsittelyn tarpeen. Kaikki henkilötiedot, joita ei enää tarvita käsittelyn tarkoituksiin, tullaan poistamaan/ anonymisoimaan. Emme säilytä henkilötietoja pidempään kuin mitä on välttämätöntä.
Kirjanpitomme tositeaineistoon sisältyviä henkilötietoja säilytämme kuuden (6) vuoden ajan.

 


5. Mitä oikeuksia sinulla on?


– Tietojen tarkastaminen kun pyydät saada pääsyn tietoihisi.
– Tietojen korjaaminen :sinulla on oikeus saada puutteelliset henkilötietosi täydennetyiksi ja myös virheelliset tietosi korjatuiksi.
-Tietojen poistaminen: Sinulla on oikeus pyytää henkilötietosi poistamista rekisteristä. Tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta.
– Tietojen siirtäminen: Sinulla on oikeus saada meille itse toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, kun käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tehdään automatisoidusti.
-Käsittelyn vastustaminen: Voimme käsitellä henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella osana liiketoimintaamme harkittuamme, ettei käsittely loukkaa henkilötietojesi suojaa. Näissä tilanteissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaisiin syihisi vedoten.
Käsittelyn rajoittaminen: Sinulla voi olla oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Kun käsittelyä on rajoitettu, rekisterinpitäjä ei pääsääntöisesti käsittele tietojasi muuten kuin säilyttämällä tiedon. Tämä oikeus sinulla on esimerkiksi, kun kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jos käsittely on lainvastaista tai jos olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä ja odotat vastausta kyseiseen toimenpidepyyntöön.

 


6. Kuinka käytät oikeuksiasi


Lähettämällä meille henkilökohtaisesti allekirjoittamasi pyynnön kirjeitse yllä mainittuun rekisterinpitäjän osoitteeseen. Merkitse kuoreen ”tietosuoja”. Tällaiseen pyyntöön vastaamme kirjeitse. Mikäli vastaus sisältää henkilötietojasi, toimitamme kirjeen henkilökohtaisena kirjattuna kirjeenä. Kirjettä ei voi kuitata vastaanotetuksi kukaan muu, kuin vastaanottajaksi merkitty henkilö. Näin varmistamme kirjeen oikean vastaanottajan ja tietojen luottamuksellisuuden.

 


7. Rekisterin ylläpitäjä ja käyttö-oikeus


Tietoihin on pääsy vain henkilöillä, joilla työtehtäviensä perusteella oikeus käsitellä rekisteriin tallennettuja tietoja. Rekisteriä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein ja muin suojakeinoin. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa. Henkilötietoja ei siirretä EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle. Myös eräillä viranomaisilla on lakiin perustuva tiedonsaantioikeus. Tällaisia viranomaisia ovat mm. poliisi-, tulli-, rajavartio- ja veroviranomaiset.

 


8. Valitusosoitus


Mikäli katsot, että emme käsittele henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle. Suomessa kyseinen viranomainen on tietosuojavaltuutettu.

 


9. Välttämättömät tiedot rekisterin kannalta


Jotta voisimme tarjota sinulle tässä selosteessa kuvattuja palveluita, on meidän käsiteltävä välttämättömiä henkilötietoja. Tällaisia tietoja ovat palvelun käyttöönoton yhteydessä antamasi tiedot.

 


10. Tietojen käyttö muihin tarkoituksiin


Emme käytä tietoja muihin kuin tässä asiakirjassa ilmoitettuihin tarkoituksiin. Mikäli myöhemmin ilmenee uusia käyttötarpeita, informoimme sinua siitä ja tiedon käsittelyperusteesta. Tarvittaessa pyydämme sinulta suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn uusia käyttötarkoituksia varten.

 


11. Tietosuojavastaava


Mikäli on kysymyksiä käsittelemiemme tietojen suhteen tai haluat käyttää oikeuksiasi, sinun tulee ottaa meihin yhteyttä.

Mikäli haluat päivittää henkilötietojasi voit lähettää kirjallisen vaatimuksen osoitteeseen: asiakaspalvelu@kerohammocks.com.

Henkilötietojesi käsittelystä vastaa Kero Outdoors Oy, Suomuuraintie 24, 67400 Kokkola

Mikäli haluat tehdä valituksen henkilötietojesi käsittelystä, voit aina kääntyä valvontaviranomaisen puoleen: Tietosuojavaltuutettu, PL 800, 00521 Helsinki.

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskorisi on tyhjäPalaa etusivulle


    Voita riippumatto!
    Rekisteröidy uutiskirjeeseemme

    Ennakkovarauksen aikana kaikkien rekisteröityneiden kesken

    ARVOTAAN RETKIRIIPPUMATTO

    Ilmoitamme arvonnan voittajalle henkilökohtaisesti. Takaamme, että emme luovuta sähköpostiasi muille osapuolille. Lähetämme sinulle vain hyödyllistä sisältöä esim. tuotetarjouksia ja videoita koskien riippumattoretkeilyä.