Yksityiskohdat retkiriippumatto

Yksityiskohdat

Kero Hammocksin riippumaton rungon koko on noin 352 x 146 cm on suunniteltu siten, että se tarjoaa optimaalisen nukkumisasennon myös pidemmille henkilöille. Asentoa voi lisäksi hienosäätää säädettävällä harjanarulla (whoopie sling).

Rungon materiaalina on 40D diamond ripstopin, joka tuntuu iholla silkinpehmeältä ja on samalla kestävä. Ripstopin ansiosta kangas ei lähde helposti repeytymään, vaikka riippumattoon tulisi jostain syystä reikä. Rungon värivaihtoehtoina on taivaansinen, oliivinvihreä ja purppura. Värit on tehty  kustoimoituna Kero Hammocksille.

Riippumatossa on integroitu, kummaltakin puolelta avattava hyttysverkko (28D No-see-um) sekä laadukas vetoketju. Hyttysverkon voi tarvittaessa irrottaa kokonaan. Tästä hyttysverkosta eivät polttiaisetkaan pääse läpi.

Riippumaton rungossa on vetoketjut Kero aluspeiton kiinnitystä varten. Lisäksi riippumaton kummallakin reunalla on viisi kiinnityspistettä pull-out naruille ja/tai aluspeitolle.

Kummastakin päästä avattavan pakkauspussin (bishop bag sisätaskulla) ansiosta riippumaton asennus ja pakkaaminen on helppoa ja nopeaa. Asennus kestääkin vain noin 2 minuuttia. Pakkauspussi on hieman ylisuuri, jotta riippumaton ja lisätarvikkeiden pakkaaminen olisi mahdollisimman helppoa. Näin riippumatto on myös helpompi pakata esimerkiksi rinkkaan.

Harjanaruun kiinnitettävä velcrokiinnitteinen harjanarupussi on saatavilla lisävarusteena, jossa pidät tavarasi näppärästi järjestyksessä ja paikallaan. Pussi sisältää vaakatasoisen paikan myös vesipullolle.

Lisävarusteena on saatavilla myös lisätarvikepaketti, joka sisältää 2 kpl murtolujuustestattuja karabiinihakoja, 2 kpl Kero maakiiloja, 4 kpl punaisia Kero minikarabiinihakoja, sekä 2 kpl pull-out -naruja.

Puunhalaajat on saatavilla erikseen (3 eri vaihtoehtoa).

1 kpl Kero Hammocks retkiriippumatto (sisältää hyttysverkon)

1 kpl kummastakin päästä avautuva pakkauspussi (piispanlaukku, bishop bag), sisältää taskun maakiiloille ja pull-out -naruille (pussin sisäpuolella)

1 kpl n. 300 cm pituuteen asti säädettävä harjanaru (whoopie sling)

2 kpl continuous loopia

Materiaalit: 40D diamond riptop nylon (runko), 28D polyesteri, No-see-um (hyttysverkko), kustomoitu SAB vetoketju: #5 hyttysverkko, #3 aluspeitto

Koko: 352 x 146 cm (rungon kangas)

Pakattuna: n. 27 x 14 x 14 cm, pystyy pakkaamaan pienemmäksi

Paino: 682 g (riippumatto, hyttysverkko, 2 x continuous loop ja harjanaru), pakkauspussi  n. 25 g

Harjanaru: säädettävä (Whoopie sling), säädetty valmiiksi 292 cm pituuteen, säätövara 255-300 cm

Painoraja: 150 kg

2 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden osalta

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Rekisteröidy uutiskirjeeseemme!

Saat aina ensimmäisenä tietää uusista tuotteistamme, sekä tarjouksia joita vain uustiskirjeen tilaajat saavat.

Rekisteröitymällä liityt uutiskirjeeseemme. Takaamme, että emme luovuta sähköpostiasi muille osapuolille. Lähetämme sinulle vain hyödyllistä sisältöä esim. tuotetarjouksia ja videoita koskien riippumattoretkeilyä.