Yksityiskohdat aluspeitto

Yksityiskohdat

Aluspeitto on suunniteltu siten, että se kiinnittyy täydellisesti vetoketjuilla Kero retkiriippumattoon. Lisävarusteena on saatavilla lisäksi aluspeiton vetoketjun lisäosat, joilla aluspeiton saa kiinnitettyä kiinnityspisteisiin tai muiden valmistajien riippumattoihin.

Lisäksi päissä on nyörikiristimet joilla voit sulkea tai avata aluspeiton päädyt jos haluat hieman lisätä ilmankiertoa allasi.

Aluspeiton päällysmateriaalina on vettä hylkivä, DWR käsitelty, 20D ripstop nylon. Eristeenä on synteettinen Climashield Apex®.  Täytteellä on painoonsa nähden erittäin hyvä lämmöneristävyys. Synteettinen täyte ei ole myöskään niin arka kosteudelle kuin esimerkiksi untuva, joten sen lämmöneristävyys säilyy hyvänä myös kosteammissa olosuhteissa. Synteettinen täyte myös kuivuu nopeasti.

Aluspeitto pakkautuu pieneen kokoon omaan ylisuureen kuivapussiinsa. Kuivapussiin mahtuu myös Kero retkiriippumatto, johon aluspeitto on kiinnitettynä

Kuivaa aluspeitto huolellisesti käytön jälkeen. Säilytä aluspeittoa mukana tulevassa säilytyspussissa tai avattuna. Näin tuote säilyy ilmavana ja paremmin eristävänä pidempään. Älä säilytä aluspeittoa kompressoituna pakkauspussissa!

1 kpl Kero Hammocks kolmen kauden aluspeitto

1 kpl pakkauspussi (kuivasäkki)

1 kpl säilytyspussi

Materiaalit: DWR käsitelty 20D ripstop nylon (ulkopuoli), 300T polyesteri (sisäpuoli),

Eriste: Climashield Apex®  synteettinen (200g/m2)

Alin käyttölämpötila: noin -1 C  (200 g/m2), riippuen henkilöstä

Väri: tummansininen (ulkopuoli), vaaleanharmaa (sisäpuoli)

Koko: 205 x 132cm (levitettynä), noin 37 x 20 cm (pakattuna)

Paino: noin 1000 g (ilman pakkauspussia)

2 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden osalta

Suunniteltu  ja valmistettu Suomessa

Rekisteröidy uutiskirjeeseemme!

Saat aina ensimmäisenä tietää uusista tuotteistamme, sekä tarjouksia joita vain uustiskirjeen tilaajat saavat.

Rekisteröitymällä liityt uutiskirjeeseemme. Takaamme, että emme luovuta sähköpostiasi muille osapuolille. Lähetämme sinulle vain hyödyllistä sisältöä esim. tuotetarjouksia ja videoita koskien riippumattoretkeilyä.