Yksityiskohdat aluspeitto

Yksityiskohdat

Aluspeitto on suunniteltu siten, että se kiinnittyy täydellisesti vetoketjuilla Kero retkiriippumattoon. Lisävarusteena on saatavilla lisäksi aluspeiton vetoketjun lisäosat, joilla aluspeiton saa kiinnitettyä kiinnityspisteisiin tai muiden valmistajien riippumattoihin (tulossa myöhemmin).

Lisäksi päissä on nyörikiristimet joilla voit sulkea tai avata aluspeiton päädyt jos haluat hieman lisätä ilmankiertoa allasi.

Aluspeiton päällysmateriaalina on vettä hylkivä, fluoriton Rudolf Bionic Finish Eco –käsitelty, 20D ripstop nylon. Eristeenä on synteettinen Climashield Apex®.  Täytteellä on painoonsa nähden erittäin hyvä lämmöneristävyys. Synteettinen täyte ei ole myöskään niin arka kosteudelle kuin esimerkiksi untuva, joten sen lämmöneristävyys säilyy hyvänä myös kosteammissa olosuhteissa. Aluspeiton päissä on lisäksi lämpökaulukset, joiden avulla päädyt saa suljettua tiiviiksi.

Synteettinen täyte myös kuivuu nopeasti.

Aluspeitto pakkautuu pieneen kokoon omaan ylisuureen kuivapussiin. Pakkauspussiin mahtuu myös Kero retkiriippumatto, johon aluspeitto on kiinnitettynä. Pakkauspussia voi käyttää leiriolosuhteissa myös säilytyspussina esimerkiksi puun runkoon ripustettuna! Suosittelemme säilyttämään aluspeiton kiinnitettynä retkiriippumattoon retkien ajan, näin vetoketjun kelkat eivät katoa!

Huolto:

Kuivaa aluspeitto huolellisesti käytön jälkeen. Säilytä aluspeittoa avattuna esimerkiksi hengariin ripustettuna tai pakkauspussissa, siten että pakkauspussin suu jää avoimeksi Näin tuote säilyy ilmavana ja paremmin eristävänä pidempään. Älä säilytä aluspeittoa kompressoituna pakkauspussissa!

Hyvä tuuletus ja kuivaus käytön jälkeen riittää useimmiten huoltotoimenpiteeksi retkien jälkeen. Pienet likatahrat voi pyyhkiä kostealla liinalla miedolla pesuaineella. 

Aluspeiton voi pestä isossa pyykinpesukoneessa 30 asteen hienopesuohjelmalla nestemäisellä Nikwax Tech Wash -pesuaineella. Aluspeitto saa täyttää kuivana maksimissaan 1/3 osan pesukoneesta. Ei saa käyttää jauhemaista pesuainetta eikä huuhteluaineita. Ei linkousta! Kuivaus isossa rumpukuivaimessa matalassa lämpötilassa useaan kertaan. Kuivauskertojen välissä täytteen pöyhintä.

Käyttämällä Nikwax pesu- ja kyllästystuotteita, pidennät merkittävästi varusteiden käyttöikää.

1 kpl Kero Hammocks kolmen kauden aluspeitto

1 kpl pakkauspussi

4 kpl vetoketjun kelkkoja + vetimet

Materiaalit: fluoriton Rudolf Bionic Finish Eco 20D ripstop nylon (ulkopuoli), 300T polyesteri (sisäpuoli), fluoriton Rudolf Bionic Finsih Eco 20D ripstop nylon PU-pinnoitettu (pakkauspussi)

Eriste: Climashield Apex®  synteettinen (200g/m2)

Alin käyttölämpötila: noin -1 C  (200 g/m2), riippuen henkilöstä

Väri: tummansininen (ulkopuoli), vaaleanharmaa (sisäpuoli)

Koko: 205 x 132cm (levitettynä), noin 37 x 20 cm (pakattuna)

Paino: 1040 g (ilman pakkauspussia), pakkauspussi 85 g

2 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden osalta

Suunniteltu  ja valmistettu Suomessa

Rekisteröidy uutiskirjeeseemme!

Saat aina ensimmäisenä tietää uusista tuotteistamme, sekä tarjouksia joita vain uustiskirjeen tilaajat saavat.

Rekisteröitymällä liityt uutiskirjeeseemme. Takaamme, että emme luovuta sähköpostiasi muille osapuolille. Lähetämme sinulle vain hyödyllistä sisältöä esim. tuotetarjouksia ja videoita koskien riippumattoretkeilyä.